Házilag készült ételek, gyorsan, a hét minden napjára!

Workers' Gastronomy

Gombás borzas szűzérme vörösboros paradicsommártással

A kedvenc egytálételem haladóknak

2019. április 27. - Tóth Viktória Ivett

Elkészítés: 60 perc / Sütés: 60 perc / Szint: haladó Ezt a receptet a Nagymamámtól tanultam és nagyon keveset módosítottam rajta. A szűzérmének ez az elkészítési módja egy krumplis egytálételt eredményez, gombával, az egészet pedig a fűszeres paradicsommártással bolondítjuk meg. A receptjeim…

Tovább

Tárkonyos gombaleves

A csirkeragu leves vega verziója

Elkészítés: 20 perc / Főzés: 35 perc / Szint: könnyű A kedvenc levesfűszereim egyike a tárkony. Mindegy, hogy csirkeragu levest, vagy gombalevest készítünk vele, a folyamat hasonló; ez a verzió talán még egyszerűbb, mert megúszhatjuk a hússzeleteléssel eltöltött időt. A recept 4 adagra szól,…

Tovább

Aszalt szilvás baconös csirkemell

Mert minden asztalra illik

Elkészítés: 30 perc / Sütés: 45 perc / Szint: könnyű Eddig még nem tettem fel csirkemell receptet, ideje volt pótolnom már :) Az aszalt szilvás csirkemell egy apró göngyölt hússzelet bacon szalonnába csomagolva, a közepében finom aszalt gyümölccsel és feta sajttal. Hozzávalók: 1 kg…

Tovább

Gombafasírt

Hidegen, vagy melegen

Elkészítés: 45 perc / 10 perc - forró olajban / Szint: könnyű A gombafasírt kívül roppanós, belül puha és fűszeres finomság, ami nem csak közvetlenül az elkészítés után ízletes, hanem akár napokkal később is. A gomba alacsony kalóriatartalma miatt ajánlom a fogyókúrázóknak, viszont zsemlét,…

Tovább
süti beállítások módosítása