Házilag készült ételek, gyorsan, a hét minden napjára!

Workers' Gastronomy

Borsópörkölt

Egy igazán egyszerű és olcsó fogás, főtt tésztával

2019. április 14. - Tóth Viktória Ivett

Elkészítés: 30 perc / Szint: könnyű / Húsmentes A borsópörkölt egy magyaros ízvilágú, ám végtelenül egyszerű étel, amit bármelyik sietős hétköznap este összedobhatunk. A tipikus köret mellette nokedli, vagy bármilyen főtt étszta. Hozzávalók: 400 g zöldborsó 1 fej hagyma 2 ek olívaolaj 250 g…

Tovább

Kacsa a pácban

Hogyan érdemes bepácolni, majd serpenyőben kisütni a kacsahúst?

Elkészítés: 15 perc / Sütési idő: 120 perc / Szint: középhaladó Rengeteg módon hozzá lehet fogni egy jó kacsasült elkészítéséhez, lássuk az én verziómat! A kacsa esetében a pácolás híve vagyok: minimum egy órára, de nyugodtan egy egész éjszakára is félretehetjük a hűtőbe a húst. A kész, bepácolt…

Tovább

Rakott kelbimbó a hétköznapokra

Csomagold el és melegítsd újra, amikor csak jólesik!

Elkészítés: 20 perc / Sütési idő: 40 perc - 180°C / Szint: könnyű / Húsmentes Számomra a kelbimbó abszolút megunhatatlan alapanyag, mégis, szinte mindig rakott formában készítem el, ugyanis egy eléggé semleges ízű alapanyagról van szó. A kelbimbó tojással, tejföllel, és pikáns fűszerekkel kellemes…

Tovább

Most indulunk!

Sziasztok! A Workers' Gastronomy egy izgalmas, új gasztroblog, amely segítséget nyújt azoknak a motivált, dolgozó vagy tanuló fiataloknak, akiknek a munka világa mellett nem jut idejük a főzésre, de szívesebben ennének gyors ételek és menzakoszt helyett finom, egészséges, házilag könnyen…

Tovább
süti beállítások módosítása